plz support us :)


JoM sHopPinG LadiEsss !!!

Banner created with MyBannerMaker.com

LaBeLs...lAbElS...LabELs

Tuesday, January 11, 2011

Hello :) 11.1.11 CHOCOLICIOUS Project!

today seharian pulun uat tempahan yg diorder n pelbagai sample lagik..
maklum la baru jer terjun dlm biz cokelat ni, so kene la byk2 uat sample..
tp yang kelakarnyer time uat sample n tempahan ni rebennyer semua satu kaler..
heheh naseb bek yg tempahan tu nk kaler pink gak..
nk uat mcm mane, hanya tu je stock reben yg ade...
nnt nk kene beli mcm2 kaler reben ni :)

kalo ade yg berkenan nk order leh contact DGC by phone or msj jer kat FB yer :)
*
*
*

40pcs of chocolicious!

40pcs of Chocolicious!

35pcs of Chocolicious!

30pcs of Chocolicous!



24pcs of Chocolicious!

16pcs of Chocolicious!

10pcs of Chocolicious!

6pcs of Chocolicious!

4pcs of Chocolicious!


No comments:

Post a Comment