plz support us :)


JoM sHopPinG LadiEsss !!!

Banner created with MyBannerMaker.com

LaBeLs...lAbElS...LabELs

Tuesday, February 16, 2010

mAkE-uP sErVicE..... BAjEt CorNEr :)

hobi bkn sekadar hobi..hobi gak leh uat duit kalo kite pandai mencorakkanye :)
hehehe so now jom kite lihat hobi part time sy ni yer :)
*
*
*
jEng..JenG..Jeng
*
*
*
tAdaa...TadAAA..

ni lah hobinye..menata rias wajah2 wanita yg anggun kurniaan ILLAHI...
(Kejelitaan adalah hak milik setiap insan..cewah,siap iklan lagi :) )

pengantin ni my beshfren mase skolah dulu :)
mmg sweet puan fara ni..xssh nk make up kannye...
hehehe ( sy tpakse make up tebal ciket for her coz long journey
klang to perak, tp dia kate make up yg i gune sgt tahan lama :) )
TENKIU TENKIU....

so jom la kite nengok pic2 yg lain yer :)

*pic without solekan..natural beauty jer dia kan :)
akibat tiada gamba b4 terpakse la i kidnap pic farah ni kat Fb dia..hihihi
sowey fara :) agak bahaya yer pic ni,jgn lakukan aksi ini dirumah yer puan2 :)

sweet x?

posing len lak yer :)

mmg solid habes body farah ni..jeles nengok..heheheh :)

sedey tol bile mengenangkan semua hasil2 kerja seni ku telah hilang akibat laptop ku dicuri bln lepas :( hanya gambar farah ni jer yg berjaya diselamatkan ... lps ni dieba akan update setiap solekan yg dieba uat yer..Insyallah..
utk sebarang pertanyaan ttg andaman ni leh la contact dieba yer..
sedikit info ttg khidmat solekan dr Dieba Glamz...

Saya menyediakan perkhidmatan solekan di sekitar Kuala Lumpur & Selangor, perkhidmatan untuk diluar kawasan akan dicaj kos perjalanan yer.

Price Khidmat Solekan & Dandanan adalah seperti berikut :-
(Solekan sahaja tau, kelengkapan lain disediakan oleh customer sendri yer :) )


Bertunang RM80

Nikah RM120

Malam Berinai RM150

Bersanding RM200

Dinner RM45 - RM80

Personal Mekap RM50

Trial Mekap RM35

Personal Makeup Class RM100

Bridal Makeup Class RM200

* utk perkhidmatan solekan pertunanagan,mlm berinai n akad nikah dieba akan stay with pengantin Insyallah sampai majlis berakhir.. :) sng la nk touch-up2 nnt :)


Untuk tempahan sila nyatakan NAMA, ALAMAT, TARIKH MAJLIS / EVENT dan NO.TEL untuk dihubungi. Deposit 50% akan dikenakan semasa anda membuat tempahan.


Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya menerusi sms atau email :-


017-3948413 - Cik Dieba

diebaglamzcollections@gmail.com

*Harga still leh dirunding..Insyallah :)











2 comments:

  1. pandainya diba solek...mana belajar ni?

    ReplyDelete
  2. hye ieda.. blaja time kat uitm dulu.. :) nice to know u...thanks yer jenguk page dba :)

    ReplyDelete